Relatiegeschenken; de grootste voordelen!

Heb jij wel eens een relatiegeschenk ontvangen? Dan weet je hoe leuk het is om zomaar iets te ontvangen van een relatie. Iedereen vind het leuk om een relatiegeschenk te ontvangen, maar daarnaast is het geven van een relatiegeschenk ook nog eens erg effectief. Relatiegeschenken zijn een goedkope manier van promotie dat ook nog eens zijn vruchten afwerpt als je de juiste relatiegeschenken gebruikt. Hieronder hebben wij de grootste voordelen van relatiegeschenken op een rijtje gezet.

Direct leuke en nuttige relatiegeschenken bestellen? Op HSG-relatiegeschenken.com vind je een ruim assortiment voor de beste prijs!

Goedkope promotie

In vergelijking met een advertentie of media-campagne is een relatiegeschenk erg kosteneffectief. Zeker gebruiksvoorwerpen als relatiegeschenk zijn erg effectief. Deze worden misschien wel jarenlang gebruikt. Zo krijgt de (potentiële) klant niet één keer de advertentie te zien, maar misschien zelfs dagelijks. Bijvoorbeeld een pen wordt gemiddeld een paar maanden bijna dagelijks gebruikt, wat ervoor zorgt dat je boodschap meerdere contactmomenten heeft. Een ander voorbeeld is een notitieboekje met 100 vellen, dit levert je maarliefst 100 contactmomenten op.

Relatiegeschenken zijn hip

Een vooroordeel op het gebied van relatiegeschenken is dat het “achterhaald” is. Echter is dit beslist niet het geval. Ook in de digitale wereld waarin we nu leven zijn er nog veel gebruiksvoorwerpen als relatiegeschenk die handig zijn en ook gewaardeerd worden door de ontvangers. Relatiegeschenken als promotie gebruiken is dus gewoon hip.

Betere klantrelatie

Het behouden van bestaande klanten is vele malen goedkoper dan het binnenhalen van nieuwe. Dit is een bekende marketing-wijsheid die nog steeds geldt. Het verstevigen van de relatie met de klant kan door middel van een relatiegeschenk. Zeker als je de klant kiest en een relatiegeschenk kiest dat bij deze klant past is dit goed voor de relatie. Het uitdelen van relatiegeschenken zorgt dus voor een betere klantenbinding.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *