Rotterdam

Loopbaancoaches in Rotterdam

Je vindt ze hier

Als u problemen heeft op het werk of moeite met het vinden van een nieuwe baan, denk dan eens aan loopbaanbegeleiding. Coaches en bureaus zijn door heel het land te vinden, dus ook in Rotterdam en omstreken kunt u geholpen worden.

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen

Iedereen die tot de beroepsbevolking behoort, kan gebruikmaken van loopbaanbegeleiding. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar uw eerste baan of dat u al tientallen jaren werkervaring heeft. In elk stadium van uw carrière kan een loopbaancoach u van dienst zijn. U krijgt gegarandeerd een coach die u op de best mogelijke manier gaat helpen met uw problemen. Op die manier kunt u het maximale uit uw loopbaan halen.
succesvolle loopbaanbegeleiding in Rotterdam

Wat houdt loopbaanbegeleiding in?

Voor elk probleem is er een oplossing bij loopbaanbegeleiding. Zo helpt een coach met het vinden van een baan door middel van sollicitatietraining, tests om uzelf te leren kennen en ondersteuning bij het ontdekken van de arbeidsmarkt. Ook problemen bij uw huidige werkgever kunnen aangepakt worden. Denk aan onderhandelingen over een contract of bepaalde werkomstandigheden die verbeterd moeten worden. Als u een eigen bedrijf wilt starten, dan kan een loopbaancoach u op verschillende manieren bijstaan.

Altijd bij u in de buurt

Door de jaren heen zijn er steeds meer loopbaancoaches en –bureaus gekomen. Ook in de regio Rotterdam is er ruime keuze. Op deze manier kunt u dichtbij huis uw loopbaancoach vinden. Dit in combinatie met de doorgaans persoonlijke benadering maken de keuze voor loopbaanbegeleiding een stuk eenvoudiger. U kunt vrijblijvend contact opnemen en een offerte aanvragen met één van de vele coaches in uw regio.

Weten welke loopbaancoach in Rotterdam u kan helpen? Vraag dan gratis meer informatie aan!

Loopbaancoaches in Rotterdam

Carrière Switch
Kruisplein 25
3581 HD Rotterdamhttp://www.carriereswitch.nl/vestiging/rotterdam/
Carriere Switch Rotterdam

Carrière Switch biedt ondersteuning aan mens en organisatie, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Uiteenlopend van o.a. ontslagbegeleiding, outplacement, loopbaanadvies, coaching, workshops en HRM advies. Carrière Switch staat voor professionaliteit, integriteit en persoonlijke betrokkenheid.


Werkcontact
Wijnhaven 42
3011 WS Rotterdam
http://www.outplacementbureau.nl
logo werkcontact rotterdam

Werkcontact Outplacement verzorgt outplacementtrajecten op maat en heeft vestigingen en samenwerkingspartners door het hele land. Bel voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek met 088-033 30 08 of mail naar info@werkcontact.nl