grijs overhemd

grijs overhemd
Ben je op zoek naar een net overhemd om aan te trekken naar een feestelijke gelegenheid of om aan te doen naar je werk? We hebben nu een handige tip voor je waarmee je niet alleen mooie overhemden kan vinden, deze hemden zitten ook nog eens erg lekker.

Comfortabele pasvorm

De heren overhemden van Michaelis zijn vergeleken met andere modellen veel populairder omdat ze een betere pasvorm hebben. Een zogenaamde slimfit pasvorm, dit komt omdat de ontwerpen uiteindelijk afkomstig zijn van echte kleermakers.

Strijkvrije overhemden

Als echte man weer natuurlijk niet al te veel tijd besteden aan het schoonmaken van je kleding. Het wassen en strijken van je overhemden kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Gelukkig zijn deze overhemden van Michaelis geheel strijkvrije. Ja echt, dat betekent dat je ze niet hoeft te strijken en dat ze toch een goede pasvorm hebben.
overhemd

Een waar fashion item

Het overhemd is een waar fashion item op het gebied van herenkleding. Overhemden moeten er niet alleen mooi uitzien, ze moeten ook nog lekker zitten natuurlijk! Onze experts weten als geen ander welke stoffen de beste zijn. Daarom kunnen we je de meest comfortabele en modieuze t-shirts en overhemden aanbieden. Kun je toch niet het gewenste artikel vinden? Neem gerust even contact op en we komen er ongetwijfeld samen wel uit!

Keuze genoeg dus! Kom je er toch niet uit of heb je een specifieke vraag over een overhemd? Neem gerust even contact op en vergeet niet de gewenste maat door te geven, dan kijken we gelijk even wat de mogelijkheden zijn!

Door Redactie