Home

Dé plek voor loopbaanontwikkeling

Loopbaan-info.nl biedt je de mogelijkheden om het maximale uit je loopbaan te halen aan de hand loopbaancoaches, outplacementbegeleiding of re-integratie tweede spoor. Daarbij bieden we online tips en adviezen om uw loopbaan verder te ontwikkelen. Je kunt vrijblijvend meer informatie aanvragen bij één van onze aangesloten adviseurs in de regio of lees de tips op ons blog.

Loopbaanontwikkeling bij ons betekent:

  • Altijd adviseurs in de buurt
  • Loopbaanadvies-, outplacement- en re-integratietrajecten
  • Beroepskeuzetesten
  • Gratis tips & tricks op deze site

Onze diensten

loopbaanbegeleidingoutplacement
re-integratie 2e spoorberoepskeuzetest

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding of loopbaancoaching is een vorm van (individuele) begeleiding waarbij je samen met een vaste begeleider je actuele werksituatie analyseert en bespreekt. Samen met een (ervaren) adviseur ontdek je je eigen wensen, bereidheden en mogelijkheden t.b.v. loopbaanontwikkeling. Met behulp van beroepskeuzetesten, vragenlijsten en workshops analyseer je of je op de juiste plek zit, een andere werkgever wilt zoeken of een volledige carrièreswitch en/of studie wilt initiëren.

Meer over loopbaanbegeleiding

Wat is outplacement?

Soms komt het in je loopbaan voor dat je ontslag krijgt. In veel gevallen zal dit gebeuren op basis van een vaststellingsovereenkomst. In deze overeenkomst leg je de voorwaarden omtrent het beëindigen van jouw dienstverband vast. In veel gevallen wordt hier een outplacementtraject in afgesproken. Tijdens een outplacementtraject word je begeleid van werk naar werk door een professioneel outplacementbureau. Tijdens dit traject ga je intensief met jezelf aan de slag om de succesvolle vervolgstap in jouw loopbaan te bepalen. Bij een succesvolle onderhandeling van de vaststellingsovereenkomst vult je werkgever je uitkering aan, zodat je niet minder verdient terwijl het outplacementtraject loopt en betaalt je werkgever ook de kosten voor het outplacementbureau.

Meer over outplacement

Wat is re-integratie tweede spoor?

Iedereen heeft kans om langdurig ziek te worden. Zo ziek dat de huidige werkzaamheden eigenlijk niet meer opgepakt kunnen worden en/of je niet meer bij je huidige werkgever terecht kunt. In die gevallen kun je (in overleg met je werkgever) tijdens uw herstel starten met een re-integratietraject tweede spoor. Het traject is veelal vergelijkbaar met outplacement, met het grote verschil dat je start vanuit een verzuimsituatie en het traject daarom ongewenst veel langer kan duren.

Meer of re-integratie 2e spoor

Onze laatste blogberichten

[lptw_recentposts layout=”grid-medium” post_type=”post” link_target=”self” fluid_images=”true” height=”400″ featured_height=”400″ min_height=”0″ space_hor=”10″ space_ver=”10″ columns=”2″ order=”DESC” orderby=”date” posts_per_page=”4″ post_offset=”0″ reverse_post_order=”false” exclude_current_post=”false” color_scheme=”light” override_colors=”false” background_color=”#4CAF50″ text_color=”#ffffff” excerpt_show=”true” excerpt_lenght=”25″ ignore_more_tag=”false” read_more_show=”false” read_more_inline=”false” read_more_content=”Lees meer” show_date_before_title=”false” show_date=”false” show_time=”false” show_time_before=”false” show_subtitle=”false” date_format=”d.m.Y” time_format=”H:i” no_thumbnails=”hide”]