Eindhoven

Ontdek loopbaanbegeleiding in Eindhoven

Als er in Eindhoven veel aanbod van werk is, zou het eenvoudig moeten zijn om een baan te vinden, lijkt het. In de praktijk blijkt echter dat werknemers om wat voor reden dan ook niet op de plek komen die zij zoeken of waar ze gewenst zijn. Dat is één van de situaties waarin de vele loopbaancoaches in Eindhoven van dienst kunnen zijn.

succesvolle loopbaanbegeleiding in Eindhoven

Hulp bij werk vinden

De coaches kunnen op allerlei manieren ondersteuning bieden als iemand werk zoekt. Zo helpen ze met het ontdekken van de talenten van de cliënt en het leren kennen van de arbeidsmarkt. Ook kan er sollicitatietraining worden gegeven, bijvoorbeeld voor het schrijven van een brief of het voeren van een gesprek.

Ook ondersteuning op werkplek

Als een cliënt al een baan heeft, kan een loopbaancoach ook van dienst zijn. Mocht iemand bijvoorbeeld moeite hebben met de onderhandelingen over een nieuw contract, dan kan een coach ingeschakeld worden. Ook bij andere problemen op de werkvloer, zoals bepaalde arbeidsomstandigheden die niet naar wens zijn, kan u contact opnemen met een loopbaancoach. Mocht u willen vertrekken bij uw huidige werkgever, dan kan een coach samen met u kijken naar de mogelijkheden voor een andere werkplek.

Regionale loopbaanbureaus

Welke hulp u ook nodig heeft, u hoeft niet ver te zoeken. Ook in de Eindhoven heeft u de loopbaancoaches voor het uitzoeken. Het grote voordeel van een coach dichtbij huis is dat hij of zij de regio goed kent. Dit kan van waarde zijn als u op zoek bent naar een (andere) werkplek.

Mocht u geïnteresseerd zijn of meer informatie willen, dan vraagt u hier direct meer informatie bij een loopbaancoach in Eindhoven.

Aangesloten loopbaancoaches in Eindhoven


Akencoaching
Dordognelaan 86
5627 HH Eindhoven
http://www.akencoaching.nl/
logo akencoaching eindhoven

Als u momenteel zonder werk zit of uw baan staat op de tocht, is het logisch op zoek te gaan naar een baan. Ook kan het voorkomen dat uw huidige functie geen groeikansen of uitdagingen biedt. U overweegt een spannende, uitdagende, nieuwe weg in te slaan.
Tijdens de sollicitatietraining krijgt u antwoord op de vragen waar u goed in bent, waar u de geschikte vacatures kunt vinden en hoe u een goede brief en CV kunt schrijven. Tevens leert u hoe u zich goed kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek en hierdoor komt u overtuigender en zelfverzekerder over waardoor de kans op een baan vergroot wordt.


Carrière Switch
Noord Brabantlaan 265
5652 LD Eindhoven
http://www.carriereswitch.nl/vestiging/locatie-eindhoven/
Carriere Switch Eindhoven

Carrière Switch biedt ondersteuning aan mens en organisatie, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Uiteenlopend van o.a. ontslagbegeleiding, outplacement, loopbaanadvies, coaching, workshops en HRM advies. Carrière Switch staat voor professionaliteit, integriteit en persoonlijke betrokkenheid.