Groningen

U zoekt een loopbaancoach in Groningen

In een plaats als Groningen zijn veel arbeidsplaatsen, maar ook veel werknemers. Het kan daarom lastig zijn om een baan te vinden die op uw wensen aansluit. Loopbaanbegeleiding kan in dat geval uitkomst bieden. Ook als u al een baan heeft, maar op wat voor manier dan ook hinder ondervindt, kan een coach hierbij helpen.
succesvolle loopbaanbegeleiding in Groningen

Nut van loopbaanbegeleiding

Steeds meer mensen schakelen de hulp in van een loopbaancoach, dus waarom zou u het niet doen? Veel mensen hebben problemen op hun werk, variërend van kleine meningsverschillen tot grote arbeidsconflicten. Een coach kan samen met u naar een oplossing zoeken. Daarnaast kan het vinden van werk een pijnpunt zijn. Sollicitatietraining en persoonlijkheidstests zijn instrumenten die ervoor kunnen zorgen dat u sneller aan een baan komt.

Iedereen is welkom

De enige voorwaarde waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor loopbaanbegeleiding is dat u onderdeel moet zijn van de beroepsbevolking. Het maakt niet uit of u werkloos bent of al een baan heeft, hoeveel werkervaring u heeft of hoe oud u bent. U kunt ervan uitgaan dat het bureau of de coach naar uw situatie kijkt en de bijpassende ondersteuning zal bieden. Ook ZZP’ers kunnen overigens profiteren van loopbaanbegeleiding.

Ook in de regio Groningen

U hoeft niet ver te zoeken naar loopbaanbegeleiding, in Groningen en omstreken zijn namelijk veel loopbaancoaches te vinden. Met behulp van research en eventueel de ervaringen van mensen in uw omgeving kunt u de juiste keuze maken. Het grote voordeel van een loopbaancoach dichtbij huis is dat hij of zij de stad Groningen en de bedrijven goed kent.

Direct meer informatie over loopbaancoaches en –bureaus in de regio Groningen? Vraag het hier aan!

Loopbaancoaches in Groningen

Wij hebben de volgende loopbaancoaches in Groningen voor u gevonden:


Carrière Switch
Heresingel 12
9711 ES Groningen
http://www.carriereswitch.nl/vestiging/groningen/
Carriere Switch Groningen

Carrière Switch biedt ondersteuning aan mens en organisatie, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Uiteenlopend van o.a. ontslagbegeleiding, outplacement, loopbaanadvies, coaching, workshops en HRM advies. Carrière Switch staat voor professionaliteit, integriteit en persoonlijke betrokkenheid.