Noord-Brabant

Geef uw loopbaan een nieuwe impuls in Noord-Brabant

Arbeidsplaatsen in overvloed in de provincie Noord-Brabant. Maar hoe zorgt u ervoor dat u bij de werkplek komt die het beste bij u past? Daar is loopbaanbegeleiding voor. Tientallen bureaus en coaches staan voor u klaar om u aan uw droombaan te helpen.

Ondersteuning op de arbeidsmarkt

Met de opkomst van internet, en in het bijzonder de social media, is het eenvoudiger geworden om een beeld te krijgen van het aanbod van werk in uw regio. Een nadeel kan echter zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Een coach kan u daarin ondersteuning bieden. Hij of zij kan u de weg wijzen op de arbeidsmarkt, zodat u alleen vacatures ziet die op u van toepassing zijn.

Hulp bij uw huidige werkgever

Loopbaanbegeleiding is er niet alleen voor mensen die nog geen werk hebben, maar ook voor degene die dat wel hebben. Er kunnen zich namelijk altijd situaties voordoen waarbij u de nodige ondersteuning kunt gebruiken. Het kan bijvoorbeeld lastig zijn om te onderhandelen over de arbeidsvoorwaarden van een (nieuw) contract of over de omstandigheden waaronder het werk verricht moet worden. Hierin kan een coach een helpende hand bieden.

Coaches en bureaus in uw regio

Het liefste heeft u natuurlijk een loopbaancoach die de regio goed kent. Op die manier kunt u dichtbij huis (ander) werk vinden, als u dat wilt. Ook als u een coach nodig heeft voor problemen op uw werk, is het prettig dat hij of zij bekend is met de regio, en eventueel met het bedrijf zelf.

Loopbaancoaches in Noord-Brabant

Helaas is er nog geen loopbaancoach aangesloten in Noord-Brabant. Bent u een loopbaancoach? Meldt u zich dan gratis aan.