Amstelveen

Haal het maximale uit uw carrière met loopbaanbegeleiding

Werkt u in de regio Haarlem en heeft u hulp nodig bij problemen met uw huidige werkgever? Denk dan eens aan een loopbaancoach, er zijn er tientallen actief in uw omgeving die u de ondersteuning kunnen bieden waar u naar zoekt.
succesvolle loopbaanbegeleiding in Amstelveen

Problemen op de werkvloer

Een loopbaancoach kan u met verschillende problemen op de werkvloer helpen. Zo kan het zijn dat u ondersteuning wilt bij het onderhandelen over arbeidsvoorwaarden voor het tekenen van een contract. Of misschien bent u niet tevreden over de huidige werkomstandigheden in het bedrijf. De coach kan samen met u zoeken naar de juiste oplossing.

Op jacht naar een baan

Als u op zoek bent naar een (andere) baan, ook dan kan een loopbaancoach ingeschakeld worden. Het maakt niet uit of u werkloos bent en op zoek bent naar een baan, of dat u al een baan heeft en wilt switchen. Samen met een coach kunt u de arbeidsmarkt beter in kaart brengen of speciale tests maken om uw talenten te ontdekken. Daarnaast kunt u bij een loopbaanbureau verschillende trainingen volgen, bijvoorbeeld om het solliciteren beter in de vingers te krijgen.

Meer informatie over loopbaanbegeleiding

In de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en de directe omgeving ervan heeft u de keuze uit tientallen loopbaancoaches en –bureaus. Allemaal kennen ze de regio en de daarin opererende bedrijven goed. Dit maakt het eenvoudiger voor hen om een werkplek te zoeken die bij u past.

Het inwinnen van informatie kunt u, geheel vrijblijvend, ons aanvraagformulier invullen. Zo kunt u op een goede manier de verschillende coaches en bureaus met elkaar vergelijken zonder dat u meteen ergens aan vast zit. Daarnaast kan het handig zijn om mensen om u heen te vragen naar hun ervaringen met loopbaanbegeleiding in Haarlem en omstreken.

Loopbaancoaches in Amstelveen

Werkcontact
Startbaan 8
1185 XR Amstelveen
http://www.outplacementbureau.nl
logo werkcontact Amstelveen

Werkcontact Outplacement verzorgt outplacementtrajecten op maat en heeft vestigingen en samenwerkingspartners door het hele land. Bel voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek met 088-033 30 08 of mail naar info@werkcontact.nl