Overijssel

Vind uw weg op de arbeidsmarkt in Overijssel

Het kan voorkomen dat u ondersteuning nodig heeft bij problemen op uw werk. Ook in de regio Overijssel kunt u in dat geval vertrouwen op een loopbaanbureau of –coach. Zij zijn er om u te helpen met situaties op de werkvloer waar u zelf niet uitkomt. Maar ze kunnen ook ondersteuning bieden als u moeite heeft met het vinden van een (andere) baan.

Ondersteuning bij uw huidige werk

Misschien loopt uw contract binnenkort af en wilt u graag onder de juiste voorwaarden een nieuwe tekenen. Een loopbaancoach kan u helpen om arbeidsvoorwaarden op te stellen, waar zowel uzelf als uw werkgever tevreden over kunnen zijn. Ook als er andere problemen zijn op uw huidige werkplek, dan kan u passende begeleiding krijgen. Denk aan slechte werkomstandigheden in een bedrijf of een arbeidsconflict met uw werkgever.

De zoektocht naar een nieuwe baan

In Overijssel zijn er veel vacatures, maar ze zullen lang niet allemaal relevant zijn voor u. Samen met een loopbaancoach kijkt u alleen naar de banen die geschikt voor u zouden kunnen zijn, zodat u niet verdwaald raakt in de overvloed aan aanbod. Het kan ook zijn dat u liever een eigen bedrijf begint, een coach kan u op verschillende manieren daarbij helpen. Op die manier maakt u gegarandeerd een goede start als ZZP’er. Loopbaanbureaus verzorgen ook trainingen, zoals sollicitatietrainingen, zodat u maximaal kans maakt op een baan.

Hulp van een loopbaancoach in de regio

In de regio Overijssel bevinden zich tientallen loopbaanbureaus en zelfstandige loopbaancoaches. Er is dus altijd wel een coach in de buurt die u kan helpen. Mocht u meer over loopbaanbegeleiding willen weten, dan vraagt vrijblijvend meer informatie bij een loopbaancoach in uw regio.

Loopbaancoaches in Overijssel

Helaas is er nog geen loopbaancoach aangesloten in Overijssel. Bent u een loopbaancoach? Meldt u zich dan gratis aan.