Vlaardingen

Loopbaancoaches in Vlaardingen

Je vindt ze hier

Als u problemen heeft op het werk of moeite met het vinden van een nieuwe baan, denk dan eens aan loopbaanbegeleiding. Coaches en bureaus zijn door heel het land te vinden, dus ook in Vlaardingen en omstreken kunt u geholpen worden.

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen

Iedereen die tot de beroepsbevolking behoort, kan gebruikmaken van loopbaanbegeleiding. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar uw eerste baan of dat u al tientallen jaren werkervaring heeft. In elk stadium van uw carrière kan een loopbaancoach u van dienst zijn. U krijgt gegarandeerd een coach die u op de best mogelijke manier gaat helpen met uw problemen. Op die manier kunt u het maximale uit uw loopbaan halen.
succesvolle loopbaanbegeleiding in Vlaardingen

Wat houdt loopbaanbegeleiding in?

Voor elk probleem is er een oplossing bij loopbaanbegeleiding. Zo helpt een coach met het vinden van een baan door middel van sollicitatietraining, tests om uzelf te leren kennen en ondersteuning bij het ontdekken van de arbeidsmarkt. Ook problemen bij uw huidige werkgever kunnen aangepakt worden. Denk aan onderhandelingen over een contract of bepaalde werkomstandigheden die verbeterd moeten worden. Als u een eigen bedrijf wilt starten, dan kan een loopbaancoach u op verschillende manieren bijstaan.

Altijd bij u in de buurt

Door de jaren heen zijn er steeds meer loopbaancoaches en –bureaus gekomen. Ook in de regio Vlaardingen is er ruime keuze. Op deze manier kunt u dichtbij huis uw loopbaancoach vinden. Dit in combinatie met de doorgaans persoonlijke benadering maken de keuze voor loopbaanbegeleiding een stuk eenvoudiger. U kunt vrijblijvend contact opnemen en een offerte aanvragen met één van de vele coaches in uw regio.

Weten welke loopbaancoach in Vlaardingen u kan helpen? Vraag dan gratis meer informatie aan!

Loopbaancoaches in Vlaardingen

Van der Laan Loopbaan- & Teamontwikkeling
Stationsstraat 134
3131 PV Vlaardingen
http://www.sigridvanderlaan.nl/
logo Van der Laan Loopbaan- & Teamontwikkeling Vlaardingen

Meer werkplezier, scherpe doelen en een heldere focus: dat zijn succesfactoren waar ik met mijn cliënten aan werk. Weet wat jou uniek maakt en wat je wilt in je leven en loopbaan. Van droom naar doel, van doel naar plan en van plan naar actie!

Ik werk met een methode waarmee je snel je tot de kern komt van wie je bent, wat je wilt, wat je de wereld te bieden hebt en waar jij het beste tot je recht komt.

Je krijgt op een speelse manier je innerlijke kompas – of tomtom – helder waardoor het makkelijker wordt om keuzes te maken en je persoonlijk leiderschap te activeren.

Op een praktische en krachtige manier help ik je op de juiste plek te komen, in de juiste omgeving en met de juiste balans. Door te focussen op wat je goed kunt, waar je passie ligt en wat jou uniek en onderscheidend maakt, help ik je om je talenten te (h)erkennen en te ontwikkelen. Het serieuze werk wordt afgewisseld met speelse, creatieve en intuïtieve werkvormen.

Verder geef ik workshops en trainingen over persoonlijk leiderschap, solliciteren en netwerken.

Bedrijven kunnen mij inschakelen voor outplacement, loopbaanbegeleiding en teamtrainingen.
Maak een afspraak met mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-38251672.


Werkcontact
Peperstraat 14
3131 CT Vlaardingen
http://www.outplacementbureau.nl
logo werkcontact Vlaardingen

Werkcontact Outplacement verzorgt outplacementtrajecten op maat en heeft vestigingen en samenwerkingspartners door het hele land. Bel voor een vrijblijvend en informatief kennismakingsgesprek met 088-033 30 08 of mail naar info@werkcontact.nl