Assen

Outplacementbureau in Assen

Ben of word je ontslagen en ben je op zoek naar een outplacementbureau Assen? Dan wil je natuurlijk wel begeleiding van een outplacementbureau dat bij je past. Deze vind je, door bij ons één aanvraag te doen. Je ontvangt dan offertes van meerdere experts bij jou in de regio. Deze service is gratis, eenvoudig en geheel vrijblijvend. Waarom zou je het dus niet doen?

Begeleiding van werk naar werk

Meestal is outplacement de begeleiding van werk naar ander werk. Het vinden van een nieuwe baan, is namelijk niet zo eenvoudig als het lijkt. De meeste mensen ervaren dit als een baan op zich. Ze zijn er dagelijks een aantal uren mee bezig. Als je na twee jaar dienstverband onvrijwillig je werk moet verlaten, dan heb je recht op een transitievergoeding. Deze vergoeding kan worden ingezet voor outplacementbegeleiding.

Vaste onderwerpen

Een outplacementprogramma in Assen bestaat uit een aantal vaste onderwerpen:

  • Opvang en psychologische ondersteuning
  • Zoeken naar en vinden van je competenties
  • Het verkennen van de arbeidsmarkt
  • Het leren van sollicitatietechnieken
  • Het bieden van ondersteuning tijdens het zoeken naar een baan
  • Onderhandeladvies over een nieuw contract
  • Sneller een baan

Outplacement kun je zien als een zeer handig hulpmiddel, waarmee je sneller een nieuwe baan vindt. Vooral als je wat ouder bent, is het een advies om een outplacementbureau in te schakelen. Je krijgt dan begeleiding en leert hoe je je sterker kunt positioneren in de maatschappij. Als je hiervoor kiest, dan kies je er echt voor om op jouw manier een baan te vinden die bij jouw persoonlijkheid past. Dit is een baan, waarin je sterke punten goed tot uiting komen en je je vaardigheden kunt inzetten.

Intensieve begeleiding

Gedurende een outplacementtraject krijg je een intensieve begeleiding. Je leert meer over je zwakke en sterke punten, hoe je deze kunt inzetten en wat je kunt verbeteren. Verder krijg je ook sollicitatietips- en trainingen. Dankzij deze begeleiding kun je veel gerichter op zoek gaan naar een baan. De meeste outplacementtrajecten duren zes tot negen maanden. Bij veel bureaus kun je echter ook kiezen voor een verkort traject van drie maanden of een langer traject van een jaar.
Meer weten over outplacement in Assen? Vraag hier, geheel vrijblijvend, informatie en offertes aan.