Limburg

Outplacementbureaus in Limburg

Voor meer informatie over outplacement in Limburg ben je hier op de juiste plek. Op loopbaan-info vind je diverse artikelen over loopbaanbegeleiding, outplacement en solliciteren. Verder kun je hier ook informatie aanvragen over outplacement. Je ontvangt dan meerdere offertes en brochures van outplacementbureaus bij jou in de regio. Onze service is geheel vrijblijvend en kosteloos. Vraag hier informatie aan over outplacement in Limburg.

Vind makkelijker een baan

Als je bent ontslagen of je niet bij je werkgever kan blijven werken, dan moet je op zoek naar een nieuwe baan. Veel mensen vinden dit al een baan op zich. Je bent er namelijk elke dag mee bezig. Zo moet je op zoek gaan naar openstaande vacatures, sollicitatiebrieven schrijven en op gesprekken komen. Door een outplacementtraject te volgen, wordt het wat makkelijker om een nieuwe baan te vinden. Je wordt dan intensief begeleidt en ondersteunt bij het vinden van nieuw werk.

Van werk naar nieuw werk

Outplacement kun je zien als de begeleiding van je huidige werk naar nieuw werk. Je krijgt dan ondersteuning van een begeleider om een baan te vinden, die helemaal aansluit op je ervaring, vaardigheden en je persoonlijkheid. Verder leer je hoe je gericht naar een baan kunt zoeken en hiervoor wordt aangenomen. Je volgt sollicitatietraining en krijgt sollicitatietips. Door een outplacementprogramma te volgen, krijg je inzicht in jezelf. Je komt er dan achter wat je nu echt wilt en wat goed bij je past.

Gebruik de transitievergoeding

Een outplacementtraject volgen, kost natuurlijk wel wat. Als je minstens twee jaar bij dezelfde organisatie hebt gewerkt en je bent ontslagen, dan heb je vaak recht op een transitievergoeding. Dit bedrag kan weer worden gebruikt voor outplacement. Vanuit je oude werk, krijg je dan begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan. De meeste outplacementbureaus bieden trajecten aan van drie, zes of negen maanden. Soms kun je ook een programma van een jaar volgen.

Meer weten over outplacement in Limburg?

Wil je meer weten over outplacement en de kosten? Dan kun je hier, geheel vrijblijvend, offertes en informatie aanvragen. Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact op met verschillende bureaus bij jou in de regio. Je ontvangt dan snel diverse offertes en brochures over outplacement in Limburg.