Enkhuizen

Outplacementbureau in Enkhuizen

Meer weten over outplacement in Enkhuizen? Of wil je graag offertes ontvangen? Dan ben je hier op de juiste plek. Op deze website vind je diverse artikelen over loopbaanbegeleiding en outplacementtrajecten. Verder kun je hier ook gratis informatie aanvragen over outplacement in Enkhuizen. Je ontvangt dan, geheel vrijblijvend, diverse offertes van outplacementbureaus bij jou in de regio. Vergelijk deze met elkaar en vind een bureau dat bij je past.

Begeleiding van werk naar werk

Het volgen van een outplacementtraject, is vooral interessant als je niet goed weet hoe je een nieuwe baan kunt vinden. Als je voor outplacement kiest, dan krijg je begeleiding van werk naar werk. Wanneer je onvrijwillig je werk moet verlaten, na een dienstverband van minsten twee jaar, dan heb je recht op een transitievergoeding. Deze vergoeding kan worden ingezet voor outplacementbegeleiding.

Intensieve ondersteuning

Het doel van outplacement is, dat je door een intensieve ondersteuning en begeleiding weer leuk werk vindt. Dit kan een baan zijn bij een bedrijf, maar je kunt ook voor jezelf gaan beginnen. Gedurende het outplacementtraject kom je erachter wie je echt bent, wat je echt wilt en wat je echt kan. Dit inzicht biedt een goede fundering om een juiste beslissing te nemen over je carrière en je toekomst.

Vaste onderwerpen outplacementtraject

Je kunt outplacement zien als een praktisch hulpmiddel, waarmee je sneller een baan vindt. Je leert dan om jezelf sterker te positioneren in de markt. Het outplacementtraject bestaat uit een aantal vaste onderwerpen:

  • Psychologische ondersteuning om het ontslag te verwerken
  • Het in kaart brengen van je competenties
  • Het verkennen van de arbeidsmarkt
  • Het leren en oefenen van specifieke sollicitatietechnieken
  • Het bieden van ondersteuning bij het zoeken naar een baan

Meer weten over outplacement in Enkhuizen?

Wil je graag contact opnemen met een outplacementbureau in Enkhuizen? Of ben je benieuwd naar de prijzen? Vraag dan hier gratis informatie aan. Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen, sturen we je meerdere offertes toe van outplacementbureaus in Enkhuizen. Vergelijk deze offertes met elkaar en maak de juiste keuze. Laat je hierbij niet leiden door de prijs, maar kies vooral een bureau waar jij een goed gevoel over hebt.