Houten

Outplacementbureau in Houten

Wil je meer informatie over outplacement in Houten, omdat je je baan verliest? Dan vind je hier meer informatie over outplacement en outplacementbureaus in jouw regio. Je kunt hier gratis informatie aanvragen over outplacement in Houten. Zo vind je al snel de begeleiding die bij je past. Interesse? Lees dan vooral even verder.

Handig hulpmiddel

Voor veel mensen, die na een aantal jaren werken, hun baan dreigen te verliezen, is outplacement zeer interessant. Het is een handig hulpmiddel om toch weer snel een baan te vinden. Als je een outplacementtraject wilt volgen, dan is de kans groot dat dit wordt betaald door je (ex-)werkgever. Het hoort bij de transitievergoeding die je krijgt, als je meer dan twee jaar voor een organisatie hebt gewerkt en onvrijwillig wordt ontslagen.

Verschillende fases

Een outplacementtraject bestaat uit verschillende fases. Het begin van het traject start bij het stilstaan bij jezelf. Je krijgt dan psychologische begeleiding. Zo leer je onder meer wat je zwakke en sterke punten zijn en hoe je deze kunt gebruiken. Deze fase bestaat vooral uit persoonlijke gesprekken over je huidige situatie, je doelen en je toekomstbeeld. Je komt er dan achter wat je echt wilt en wat bij jou past.

Jezelf profileren

De tweede fase van het outplacementtraject is vooral gericht op studie en begeleiding. Je leert dan hoe je jezelf goed kunt profileren op de arbeidsmarkt. Na drie of zes maanden is de laatste fase aangebroken, welke gericht is op het krijgen van een nieuwe baan. Hierbij dien je dus actief op zoek te gaan naar een baan die helemaal bij je past. Het kan ook dat je iets voor jezelf gaat beginnen.

Interesse in outplacement?

Heb je interesse in een outplacementtraject? Dan is het vooral belangrijk dat je gemotiveerd en flexibel bent en over doorzettingsvermogen beschikt. Door je voor de volle honderd procent in te zetten, vind je veel sneller weer een baan. Het is al bewezen dat 75 procent van de werkzoekenden makkelijker en sneller een baan vinden door middel van outplacement. Vraag hier meer informatie aan over outplacement in Houten.