Boskoop

Outplacementbureau in Boskoop

Meer weten over outplacement in Boskoop? Dan vind je hier alle informatie waar je naar op zoek bent. Op loopbaan-info staan diverse artikelen over outplacement, loopbaanbegeleiding en het vinden. Doe hier tips op en kom snel in contact met een outplacementbureau. Vraag hier informatie aan over outplacement in Boskoop en ontvang snel offertes van diverse bureaus.

Transitievergoeding en outplacement

Wordt je contract niet verlengd? Of ben je ontslagen, wegens een reorganisatie? Dan kun je recht hebben op transitievergoeding. Dit is het geval als je minimaal twee jaar bij hetzelfde bedrijf hebt gewerkt en onvrijwillig wordt ontslagen. Deze transitievergoeding kan ingezet worden voor outplacement. Hierbij krijg je begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan.

Kom erachter wat je wilt

Het is vooral raadzaam om een outplacementbureau in te zetten, als je niet goed weet wat je wilt. Gedurende een traject van een aantal maanden, word je begeleid in het vinden van werk. Door de intensieve begeleiding, kom je te weten wat je nu echt wilt en wat goed bij je past. Zo kan je dus echt gericht op zoek gaan naar een baan die helemaal bij je past.

Snel weer een baan vinden

Het doel van outplacement is om snel weer een baan te vinden. Als je een speciaal outplacementprogramma volgt, krijg je psychologische ondersteuning en begeleiding. Ook wordt er getraind met solliciteren. Door dit programma te volgen, ontwikkel je een goede fundering om een beslissing te nemen over jouw carrière.

Verschillende trajecten

De meeste outplacementbureaus bieden verschillende programma’s aan. Zo kun je een traject van drie maanden volgen, waarbij de focus vooral ligt op het vinden van een nieuwe baan. Je krijgt dan vooral trainingen in het opstellen van een opvallend cv, een goede motivatiebrief en solliciteren. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreider pakket van zes of negen maanden. Hierbij ligt de focus op jezelf en het vinden van een nieuwe baan. Er wordt meer ingegaan op je competenties en je persoonlijkheid.

Informatie aanvragen over outplacement Boskoop

Voordat je een outplacementtraject kiest, dien je goed na te gaan wat je nodig hebt en wat je wilt leren. Je kunt dan een bureau en een pakket kiezen dat past bij jouw wensen. Dankzij onze handige, gratis service, kom je al snel in contact met een outplacementbureau. Vraag hier informatie aan over outplacement in Boskoop.