Creditcards worden in de zakenwereld enorm veel gebruikt. Voor ondernemers is het dan ook erg interessant om een creditcard op de zaak te hebben. Wat het verschil is tussen een particuliere en zakelijke creditcard vertellen wij hier, daarnaast hebben wij alle voor- en nadelen van een zakelijke creditcard verzameld. Overtuigd na het lezen van dit artikel? Op deze website vind je de beste zakelijke creditcard aanbieders!

Voordelen zakelijke creditcard

Eigen creditcard voor iedere medewerker

Een creditcard voorkomt dat een werknemer de kosten niet eerst hoeft voor te schieten om vervolgens te declareren. Een medewerker kan de algemene creditcard van de zaak meenemen, maar indien nodig kan je ook een zakelijke creditcard per medewerker aanvragen. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar scheelt ook declaratie administratie.

Uitgaven scheiden

Op het moment dat je een zakelijke creditcard hebt is het een stuk gemakkelijker om privé en zakelijke uitgaven van elkaar te scheiden. Zeker als je regelmatig je creditcard privé én zakelijk gebruikt is het aanvragen van een zakelijke creditcard een stuk overzichtelijker.

Overzichtelijke administratie

Dat het gebruiken van een zakelijke creditcard een stuk overzichtelijker is en extra administratie voorkomt is toch wel een van de grootste voordelen. Het voorkomt voor iedereen binnen het bedrijf onnodige administratie. Zowel bij werkgever als werknemer.

Meer voordelen van een creditcard

Het gebruiken van een creditcard heeft over het algemeen een aantal voordelen, zowel bij gebruik van een zakelijke als privé creditcard. Daarom hebben wij ook deze voordelen voor je op een rijtje gezet. Zo biedt een creditcard de mogelijkheid om uitgesteld te betalen zonder rente, aankoopverzekering, leveringsgarantie en heldere inzichten. Kortom, een creditcard is voor ondernemers erg bruikbaar!

Door Max