Het nieuwe studiejaar is weer begonnen; dit betekent nieuwe schoolspullen en -boeken aanschaffen. Als student weet je waarschijnlijk wel dat een goede laptop onmisbaar is tijdens hoor- en werkcolleges. Maar waarom zou je een nieuwe laptop kopen als je deze ook kunt huren? Dit is niet alleen erg betaalbaar, maar zo geniet je ook altijd van de juiste software. Hieronder zetten we een aantal redenen op een rij waarom een laptop huren voor je studie een goed idee is.

student achter laptop

De nieuwste laptop met de juiste software

Als je een laptop gaat huren, kun je zelf de gewenste laptop of iPad kiezen. Wil je graag de nieuwste MacBook gebruiken voor je studie? Of zoek je een model die je gemakkelijk mee kunt nemen naar school? De keuze is reuze en er is dan ook voor ieder wat wils. Bovendien kun je altijd zelf je software bepalen. Zoals je waarschijnlijk wel weet, is het verstandig om Microsoft Office op je laptop te hebben om aantekeningen en powerpoints te maken. Maar vergeet ook zeker programma’s als SPSS niet. Deze programma’s kunnen eenvoudig en snel op de laptop worden geïnstalleerd.

Betaalbaar

Het aanschaffen van een nieuwe laptop kan een grote investering zijn. We snappen dan ook heel goed dat niet iedere student hier geld voor heeft. Bij Studiepc.nl kun je voordelig een laptop huren. Al vanaf 21 euro per maand huur jij een gloednieuwe laptop van Dell, Apple of Lenovo. De huur kun je na zes maanden maandelijks opzeggen en je kunt je abonnement precies zo aanpassen dat de datum aansluit bij jouw studie. De laptop wordt binnen vijf dagen geleverd, zodat je snel aan de slag kunt gaan. Niet alleen biedt een laptop huren uitkomst voor studenten, ook docenten huren graag een laptop.

student met macbook

Laptop met garantie

Heb je water over je laptop laten vallen? Of werkt de laptop niet helemaal meer zoals het moet? Dan krijg je in de meeste gevallen een vervangende laptop toegestuurd, zodat je gewoon kunt blijven studeren. Bovendien wordt de laptop tegen een schappelijke prijs voor je gerepareerd. Heb je een verzekering afgesloten? Dan ontvang je altijd garantie op de laptop. Daarnaast kun je altijd rekenen op goede service en snelle reacties van de klantenservice

Door Redactie